Слово


Скъпи колеги,

За мен е огромно удоволствие, че за поредна година имам възможността да Ви поканя да станете част от предстоящата XI научна конференция по онкология, която ще се проведе в периода 18-20 юни 2021 г. в хотел РИУ Правец.

Форумът ще обедини специалистите от цялата страна с идеята, обменяйки полезна информация и опит от своята практика, да допринасяме за развитието на цялата специалност в България.

Мисията на събитието е да посрещне интереса и нуждите от нови знания на своите участници и да представя най-интересното, полезното и актуално от света на онкологията.

COVID-19 продължава да бъде актуална тема както у нас, така и по целия свят, затова основен приоритет на Организационния комитет е внимателно да следи епидемиологичната обстановка в страната.

Бих искал да Ви уверя, че конференцията ще се състои при стриктно спазване на всички мерки за безопасност на участниците. Предвидили сме хибридна форма на провеждане с възможност за присъствено и за онлайн участие.

Заповядайте в РИУ Правец, където заедно ще създадем интердисциплинарна научна и социална среда, в която да намерим нови приятелства и да заздравим старите!

Очаквам Ви!


С уважение,
Д-р Стефан Константинов
Изпълнителен директор на УСБАЛО