Слово


Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да Ви поканя да присъствате на предстоящата XIV Научна конференция по онкология, която ще се проведе в периода 14-16 юни в х-л Рила, к.к. Боровец.

Следвайки дългогодишната успешна традиция, Конфреренцията отново ще се превърне в интерактивна платформа за специалисти в сферата, които ще имат възможността да споделят ценния си опит и да обсъждат нововъведенията и постиженията в онкологичните изследвания и грижата за пациентите.

И тази година сред основните акценти в рамките на Конференцията ще бъдат научните доклади, представящи актуални данни от областта на онкологията. Участниците ще могат да участват в интересни панелни дискусии, да обменят идеи и да създават партньорства. Индустрията, от своя страна, ще допринесе с представяне на иновациите в технологичната витрина, трансформираща начина, по който подхождаме към диагностиката, лечението и наблюдението на онкологичните заболявания.

Нека заедно продължим да създаваме работна среда, която позволява посрещането на предизвикателствата и превръщането им във възможности, оформящи бъдещето на онкологията в България.

Очакваме Ви!


С уважение,
Д-р Владимир Даскалов, дм
Изпълнителен директор на УСБАЛ по онкология „Проф. Иван Черноземски“